157696

Middel 1

Prijzen mbt verhuur componenten en PA

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op verhuur binnen een straal van 30 km vanaf standplaats Studio (zijnde Westeinde 31, Waalwijk), voor verhuur buiten deze straal komen er extra kosten bij waaronder kilometervergoeding.

Onderstaande bedragen zijn exclusief BTW (21%) en exclusief bijkomende kosten! Bij huur van onderstaande produkten zit een technicus inbegrepen, huurprijzen berekend per dagdeel.

Tarieven verhuur Live P.A.

 Product: Prijs (per dagdeel)
 Zanginstallatie klein  € 168.10
 Zanginstallatie middel  € 168.10
 P.A. installatie groot  € 252.10

Het is ook mogelijk om voor en na, en in de pauze van een optreden de muziek te verzorgen in alle stijlen. Muziek hiervoor is in het bezit van WestSide Studio, vraagt u gerust naar de mogelijkheden!

Uitleg van de installaties:

Zanginstallatie klein
Versterker met 2 boxen, eventueel met dubbele cd-speler voor feesten en partijen, zonder technicus.
Mogelijkheden tot aansluiten 6 microfoons, apart te leveren, in overleg met WestSide Studio.

Zanginstallatie middel
Versterker, 16-kanaals mengtafel en 2 full-range boxen en monitors (hoeveelheid in overleg) voor uitversterking in kleine café 's van live muzikanten. "500 watt per kant" Technicus inbegrepen.

P.A. Installatie groot
Ons volledig pakket voor een groots optreden! Volledig uitversterkt, 1,5 kw per kant! Versterkers, 24-kanaals mengtafel, monitors, boxen etc.! Alles om uw optreden tot een vlammend succes te maken!

 

Voor bandzangers (en zangeressen) is minidisc in overleg aanwezig.

Andere opties zijn in overleg ook mogelijk. Neem gerust contact op met WestSide Studio om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn!