157691

Middel 1

  • Start
  • MentalFloss doet het voor Duchenne

MentalFloss doet het voor Duchenne

Hallo familie,. vrienden en bekenden,

Dit jaar staat voor Mental Floss in het teken van de goede doelen. Onlangs namen we een nummer op dat gebruikt zal worden door Stichting TioMS (Stichting tbv beeldvorming Multiple Sclerose, een vreselijke ziekte) 

Daarnaast spelen we een benefiet concert  om sponsorgeld binnen te halen voor de Duchenne Heroes. Deze organiseren jaarlijks een van de zwaarste mountainbike tochten van 700 kilometer in 7 dagen! Een van mijn zoons doet hieraan mee en ook, reeds voor de 2e maal, mijn jongste broer. Voor ons een reden om op zondagmiddag 29 juni ons uiterste best te doen en jullie op willen warmen voor de EK finale. Voor meer info over deze tocht zie www.duchenneheroes.nl 

Er is tevens een gastoptreden van Band of Brothers, the “Rocking Horns,” erg lekkere swingende blaasmuziek. (www.myspace.com/bobbrass). 

De entree is euro 3,00 per persoon, dit bedrag komt voor 100% ten goede aan Duchenne. Met de eigenaar van de Gouden Leeuw is afgesproken dat 10% van de consumptie omzet naar ons goede doel gaat. Dus neem zoveel mogelijk (dorstige) mensen mee naar de Hoogstraat 64 in Berlicum. 

CD’s van Mental Floss zullen worden verkocht voor €6 per stuk, de helft hiervan gaat eveneens naar Duchenne. Luister voor ons repertoire nog even naar de tracks op www.westside-studio.nl

Noteer 29 juni dus in je agenda en zegt het voort! Hoe meer mensen, hoe beter voor Duchenne en hoe meer zielen hoe meer vreugd! Na afloop van het concert, zo rond 18.00 uur, kun je altijd nog een lekker hapje blijven eten bij de Gouden Leeuw. En de voetballiefhebbers hebben de mogelijkheid om 's avonds de finale te bekijken, hopelijk Nederland-.........??? 

Ik weet dat het kort dag is, maar ik hoop toch dat jullie tijd kunnen en willen vrijmaken.

Plaats :           De Gouden Leeuw, Hoogstraat 64,  Berlicum  

Datum :          29 juni 2008-06-20  

Tijd:               vanaf 14 uur is de zaal open 

Met vriendelijke groeten, Onno Baardman (MentalFloss)