157689

Middel 1

contact

Vult u alstublieft onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in, dan nemen wij contact met u op!

Heeft u ons met spoed nodig? 06 - 12 84 48 77

Uw gegevens:
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Waarmee kunnen wij u helpen?
Geef aan waar u mee zit....

0/1000

Ongeldige invoer

0/1000

Ongeldige invoer

0/1000

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
NB De door u ingevoerde gegevens worden door ons niet opgeslagen in een database, verkocht aan derden of misbruikt voor doeleinden waarvoor u niet gekozen heeft. Wij bewaren uw gegevens zolang we contact hebben. Wanneer onze wederzijdse relatie wordt beƫindigd zullen wij ons direct van uw gegevens ontdoen.

Kaart

landkaart NL Waalwijk aangemerkt landkaart waalwijk met lokatie studio aangemerkt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Waalwijk Nl                                                                                                Westeinde Waalwijk

 

Welkom op de site van Westside Studio!

WestSide Recording Studio is een in het Noord Brabantse stadje Waalwijk (kaart) gelegen opname- en repetitiestudio voor jong en oud!

Bij WestSide Recording Studio is het mogelijk uw cd op te nemen op de meest uitgebreide, geavanceerde apparatuur, maar ook kunt u er terecht voor de laatste oefeningen op uw eigen installatie. Geen eigen instrumenten of installatie? In onze studio kunt u ook gebruik maken van onze drum-kit, versterkers, microfoons en mengpanelen.

Voor speciale gelegenheden kan WestSide Studio instrumentale muziek op band of CD leveren waaraan u uw eigen tekst kan toevoegen! Om het extra feestelijk te maken kunt u deze direct op CD opnemen, als cadeau of om te bewaren in uw eigen collectie. Van Hardrock tot de classics: WestSide Studio heeft de muziek!

Voor de meer optredende muzikanten verhuren wij Live P.A. apparatuur en personeel dat daar ook mee om weet te gaan. Alles om u ook Live op uw best uit de verf te horen komen!

Dwars door Europa bieden wij zogenaamde package deals aan voor bands, koren etc. Bijvoorbeeld het transport van uw installatie en instrumenten, hotelovernachtingen en diners. Alles om het leven "on the road" een stuk gemakkelijker te maken!

Denkt u "dat klinkt me als muziek in de oren"? Leest u dan gerust meer over de mogelijkheden van onze Studio in de linkerkolom.
Heeft u na het lezen nog meer informatie nodig of wilt u vrijblijvend een afspraak maken met onze Studio, neemt u dan gerust contact op via het contactformulier achter de knop "contact".

Om u alvast een voorproefje te geven van enkele bands uit ons bestand, verwijzen wij u graag naar hun eigen pagina's op deze websites, waar geluidsfragmenten en filmpjes te luisteren en te bekijken zijn!

Tot horens!
WestSide Studio

Adres en Route

Westeinde 31
5141 AB Waalwijk

Tel: (+31) 6 12 84 48 77

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon Algemeen: Dhr. PJM (Piet) van Zon


Routebeschrijving:


Komende vanaf Den Bosch:

Neem de A59 (De Maasroute) richting Waalwijk. 
Neem afslag 37 (Waalwijk) rijrichting Tilburg.
Ga na 450m rechtsaf de Midden Brabantweg (N261) op. 
Ga na 350m linksaf Taxandriaweg-West op.
Ga vervolgens na 300m rechtsaf de Van Andelstraat op (autoboulevard). 
Volg de weg en neem 3-kwart (linksaf) van de rotonde. 
U bevindt zich nu op het Westeinde.

Komende vanaf Tilburg:

Volg binnen Tilburg richting Waalwijk. 
Ga bij Tilburg Noord de N261 op richting Waalwijk.
Ga na 10km rechtsaf de Taxandriaweg -West op. 
Ga na 300m rechtsaf de Van Andelstraat op (autoboulevard).
Volg de weg en neem 3-kwart (linksaf) van de rotonde. 
U bevindt zich nu op het Westeinde.

start

WestSide Recording Studio is een in het Noord Brabantse stadje Waalwijk (kaart) gelegen opname- en repetitiestudio voor jong en oud! Bij WestSide Recording Studio is het mogelijk uw cd op te nemen op de meest uitgebreide, geavanceerde apparatuur, maar ook kunt u er terecht voor de laatste oefeningen op uw eigen installatie. Geen eigen instrumenten of installatie? In onze studio kunt u ook gebruik maken van onze drum-kit, versterkers, microfoons en mengpanelen. Voor speciale gelegenheden kan WestSide Studio instrumentale muziek op band of CD leveren waaraan u uw eigen tekst kan toevoegen! Om het extra feestelijk te maken kunt u deze direct op CD opnemen, als cadeau of om te bewaren in uw eigen collectie. Van Hardrock tot de classics: WestSide Studio heeft de muziek! Voor de meer optredende muzikanten verhuren wij Live P.A. apparatuur en personeel dat daar ook mee om weet te gaan. Alles om u ook Live op uw best uit de verf te horen komen! Dwars door Europa bieden wij zogenaamde package deals aan voor bands, koren etc. Bijvoorbeeld het transport van uw installatie en instrumenten, hotelovernachtingen en diners. Alles om het leven "on the road" een stuk gemakkelijker te maken! Denkt u "dat klinkt me als muziek in de oren"? Leest u dan gerust meer over de mogelijkheden van onze Studio.Heeft u na het lezen nog meer informatie nodig of wilt u vrijblijvend een afspraak maken met onze Studio, neemt u dan gerust contact op via het contactformulier achter de knop "contact". Om u alvast een voorproefje te geven van enkele bands uit ons bestand, verwijzen wij u graag naar hun eigen pagina's op deze websites, waar geluidsfragmenten en filmpjes te luisteren en te bekijken zijn! Tot horens!WestSide Studio